#ماهی_شکم_پر
🐟مواد لازم:
ماهی سفید 1 عدد متوسط- گردو ساییده شده 50 گرم- رب انار 1 قاشق غذاخوری- رب گوجه سبز نصف قاشق غذاخوری- سبزی معطر (گشنیز، نعناع، چوچاق، خالواش) 250-200 گرم - نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
سبزیهای معطر را ریز خرد نموده به آن گردو ساییده شده، رب انار، رب گوجه سبز، نمک و فلفل را اضافه میکنیم آنها را با هم خوب مخلوط نموده تا مایه یک دست داشته باشیم. تمامی این مواد را داخل ماهی سفیدی که شکمش خالی شده ریخته و پس از پر کردن شکم ماهی آنرا با نخ و سوزن میدوزیم. ماهی را در ظرف مخصوصی که در استان گیلان وجود دارد به نام «گمج» قرار میدهیم و درون آن مقداری سس میریزیم تا خوب پخته و مزهدار شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛