#کوکی_گردویی_شکلاتی 🍪 😋
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان شکر قهوه ای (حدود 85 گرم)
1 استکان شکر سفید (حدود 75 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (ذرت یا گندم)
2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی کلا حدود 220 گرم ، با کنترل بریزید)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان چیپس شکلات
1 لیوان گردوی درشت خرد شد
🔸کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل ، جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود. سپس چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و باز کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی در اندازه های دلخواه بردارید و بدون اینکه خیلی فشار بدید گرد کنید. یک الی یک و نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 17_16 دقیقه بپزید
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛