من مسما رو از قیمه بادنجان بیشتر دوست دارم شما چی؟.... پیاز خلالی شده را تفت دادم گوشت گوسفندی(تکه های درشت) را اضافه کردم تفت دادم زردچوبه و فلفل وکمی نمک ویک قاشق سر پر رب اضافه کردم خوب که تفت دادم آب اضافه کردم با حرارت کم گذاشتم پخته بشه در اواخر کمی دارچین وزعفرون آب شده اضافه کردم نمک هم اندازه کردم در تابه ای پیاز خلالی تفت دادم زردچوبه ونمک وفلفل افزوده وبعد پیاز داغ هارو از تابه خارج کرده ته تابه گوجه حلقه شده گذاشتم بادمجون های سرخ شده را روی گوجه ها گذاشته پیاز داغ هم اضافه کردم وکمی غوره هم روی پیاز داغ ها گذاشته چند حلقه گوجه هم روی مواد گذاشتم وبا حرارت کم گذاشتم تا جا بیفته در اخر هم کمی از آب گوشت روی بادنجون‌ها ریختم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛