#دسر_زعفرانی
شیر : سه لیوان
شکر : یک لیوان
پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
گلاب : سه قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار دلخواه
آب سرد : نصف لیوان
برای تهیه دسر زعفرانی ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود. (توجه داشته باشید که نیازی به جوشیدن شیر نیست و همین که شکر حل شود کافی است). سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید. مقدار زعفران نیز بستگی به رنگ دسر شما دارد. در این مرحله گلاب را نیز اضافه نمایید، سپس قابلمه حاوی شیر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.در ظرفی جداگانه ژلاتین و آب سرد را مخلوط نمایید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش (بن ماری) حل شود و کاملا شفاف گردد سپس آن را به مایه شیر که حالا خنک شده است اضافه نمایید.حال خامه را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه اصلی دسر ما آماده است، آن را در ظروف مناسب و یا قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. زمان مورد نیاز برای آماده شده دسر به درجه یخچال شما بستگی دارد، اما حدودا بین دو تا چهار ساعت زمان نیاز دارد
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛