#گرفتن_تلخی_لیمو_عمانی
۱. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی
از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخمهای آن مربوط میشود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم هستههای آن خارج شود. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخمهای آن را خارج کنید.
۲. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم
برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای گرفتن تلخی آنها میتوانید لیموها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آنها را بشویید و در غذا بریزید.
۳. جوشاندن لیمو عمانی
یکی دیگر از روشهای گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار میتوانید از لیموهای جوشیده شده در غذا استفاده کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛