#مارمالاد_زردآلو 😋
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
▫️ورق ژلاتین 2ورق یا 2ق چ پودر
▫️آب یک دوم پیمانه
▫️زردآلو 500گرم
▫️شکر 400-500 گرم
🔸زرد آلو ها را از هسته جدا کنید.وبا شکر (میزان شکر بستگی به ذائقه اتون وشیرینی زردآلوها داره )در مخلوط کن بریزید سپس در یک ظرف (ترجیحا لعابی یا استیل)ریخته و روی شعله قرار دهید ژلاتین را در آب حل(بن ماری)کرده و بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنیدوانیل رااضافه کنید وهم بزنید تا سفت شود بعد از زردن چند جوش مارمالاد ما اماده هست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛