😋 ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ▫️ورق ژلاتین 2ورق یا 2ق چ پودر ▫️آب یک دوم پیمانه ▫️زردآلو 500گرم ▫️شکر 400-500 گرم 🔸زرد آلو ها را از هسته جدا کنید.وبا شکر (میزان شکر بستگی به ذائقه اتون وشیرینی زردآلوها داره )در مخلوط کن بریزید سپس در یک ظرف (ترجیحا لعابی یا استیل)ریخته و روی شعله قرار دهید ژلاتین را در آب حل(بن ماری)کرده و بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنیدوانیل رااضافه کنید وهم بزنید تا سفت شود بعد از زردن چند جوش مارمالاد ما اماده هست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛