#پنه_آلفردو با روش بسیار راحت و آسون
دقت کردین ۹۰ درصد دستورای آشپزی من خیلی مختصر و مفیدن😂 دنگ و فنگ ندارن😉
اصلا یکی از اصول اصلی که برای هر خانومِ شاغل تعریف میشه همینه😆
مخصوصا اگه چند تا فندوق فسقلی داشته باشه😅
حالا بریم سراغ دستور پنه:
مواد لازم
ماکرونی فرمی پنه به مقدار لازم
فیله مرغ
قارچ
سیر
جعفری
پودر پنیر پارمسان
شیر و خامه و کره
فلفل سیاه و نمک
تقریبا توی فیلم کامل قضیه روشن شده فقط دو سه تا نکته هم بگم که دیگه نورعلی نور بشه😋
وقتی روی جلد پاستا پنه نوشته ۱۰ دقیقه بجوشونین شما اونو فقط ۹ دقیقه بجوشونین تا بقیه ی پخت رو داخل شیر و خامه داشته باشه
موقع پخت پنه برای برای ۶ نفر باید یه استکان پودر پنیرپارمسان و یه استکان جعفری ساطوری شده بزنین
من بجای پارمسان پتیر پیتزا زدم که اونم خوشمزگی خودشو داره
هر چی فلفل سیاه و خامه اش بیشتر مزه اش بهتر
۶ قاشق خامه یه استکان شیر عالیه
کره اختیاریه میتونین ۲۵ تا ۵۰ گرم بزنین
میزان آبکی بودن و نبودنشم دست خودتونه😊
محشره
یکی دیگه از خوشمزه هایی که توسط من لقب لعنتی رو گرفته همین پنه آلفردو هستش😄
این روش سریع و رستورانیه پنه هستش که من عاشقشم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛