مواد لازم📝 خرمالو 4 ویا3 عدد خامه صبحانه 100 گرم(معادله 3ق.غ) شکر 3 ق.غ پودر ژلاتین 1ق.غ. سر پر آب سرد یا شیر 5ق.غ ✍طرز تهیه: ابتدا پوست خرمالوها را گرفتم ،به طوری که گوشت آن کنده نشه. بعد آن ها را می ریزیم داخل میکسر ویا مخلوط کن؛ بعد به آن شکر و خامه اضافه می کنیم. داخل یک ظرفی پودر ژلاتین می ریزیم و5ق.غ من آب ریختم تا حالت اسفنجی بگیرد بعد روی حرارت کتری آن را بن ماری کردم تا کامل ذرات آن باز شود. بعد داخل میکسر ویا مخلوط کن می ریزيم؛ دوباره یک مخلوط می کنیم. بعد داخل قالبو کمی چرب کردم؛ موادو ریختم تا موقع برگرداندن راحت خارج شود) سپس داخل یخچال می گذاریم تا ببندد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛