فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله: ۲ بسته پودر ژله آلبالو برای پودینگ: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر نصف لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان پودر کاکائو ۱۰۰ گرم خامه ۸۰ گرم شکلات تلخ ژله رو حاضر کرده و توی لیوان‌هایی که به کمک یک قالب کاپ کیک یا هرطور دیگه‌ای که خودتون میدونین کج نگه داشتین بریزن و بگذارین تو یخچال تا ببنده... (روشی که خانم سرآشپز استفاده کرده ممکنه یکم خطرناک باشه چون لیوان‌ها هر لحظه ممکنه لیز بخورن!من جای شما باشم اول روی قالب رو یه لایه سلفون میکشم بعد لیوان‌ها رو میذارم، خلاصه که دقت کنین تااز فیکس بودن لیوان‌ها مطمئن بشین) پودینگ رو حاضر کنین، همه مواد رو بجز شکلات و خامه باهم مخلوط کرده وروی شعله متوسط به روش همیشه مرتب هم بزنین تا قوام بگیره، از روی گاز بردارین و شکلات رو اضافه کنین و هم بزنین، حل که شد خامه رو اضافه کنین و بذارین کنار تا سرد بشه... (که پودینگ ها اگر رو باز در معرض هوا قرار بگیرن روشون زودی میبنده،پس سریع روش رو با یک لایه سلفون بسته به طوری که سلفون روی سطح پودینگ ‌بچسبه وقتی سرد شد براحتی جدا میشه) ژله‌ها رو دربیارین،نیمه دیگه‌اش رو باپودینگ خنک شده پر کنین و روش تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛