🥗‍ پوآچا مواد لازم: شیر دو لیوان آب یک لیوان روغن مایع نمک یک قاشق شکر دو قاشق خمیر مایه ۲ قاشق تخم مرغ یک عدد آرد هفت لیوان طرز تهیه: اول شیر و آب ولرم رو داخل ظرف ریخته و خمیر مایه وشکر رو اضافه کرده صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل کنه بعد روغن مایع نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آرد رو تا جایی که به دست نچسبه اضافه می کنیم روی خمیر رو می پوشانیم و استراحت میدهیم حدود نیم ساعت بعد چونه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده روی میز کار پهن می کنیم و داخلش هرچی دوست داشیم مثلا پنیر با جعفری یا پنیر رو اسفناج یا سیب زمینی پخته که بهش نعناع نمک و فلفل زدیم یا هر مخلوطی که دوست داشیم می ریزیم و از هر دو طرف می بندیم و برمی گردانیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره. روشو با مخلوط زرده و روغن مایع و زعفران اندود می کنیم در طبقه وسط فر با دمای 190 به مدت 20 دقیقه می پزیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛