مواد لازم: -لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو -پودر خردل: سه قاشق غذاخوری -زردچوبه: یک قاشق چایخوری -شکر قهوه‌ای: سه قاشق غذاخوری -فلفل تند: 4 عدد -روغن زیتون: یک پیمانه -نمک: 3 قاشق غذاخوری -ادویه‌ی ماسالا: یک قاشق چایخوری -آب: سه لیتر طرز تهیه: -لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش می‌دهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا نرم شوند. -حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شوند. -آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. -ظرفی که برای ترشی در نظر می‌گیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعه‌های لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعه‌های فلفل تند را قرار می‌دهیم. -مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها می‌ریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن می‌ریزیم. -در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی ما آماده است . @fast_food 👈