🐟یک کیلوگرم فیله ماهی - چهار عدد تخم مرغ - دویست گرم پنیر - یک عدد لیمو - صد و پنجاه گرم آرد - جعفری - مقدار کمی ادویه ماهی 🥣ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید. فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید. فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛