#ماهی_پوسته_پنیر
🐟یک کیلوگرم فیله ماهی - چهار عدد تخم مرغ - دویست گرم پنیر - یک عدد لیمو - صد و پنجاه گرم آرد - جعفری - مقدار کمی ادویه ماهی
🥣ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.
فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید.
فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛