موادلازم برای خمیر آرد سفید ۵۰۰گرم خمیرمایه ۱قاسق غذاخوری ماست ۱پیمانه شکر۱قاشق غذاخوری نمک ۱قاشق چایخوری روغن مایع ۲قاشق غذاخوری آب ولرم ۱پیمانه سیب زمینی پخته رنده شده ۱عدد متوسط طرز تهیه اول ازهمه خمیرمایه رو فعال میکنیم آب ولرم روباشکر توی ظرفی مناسب مخلوط میکنیم‌بعد خمیرمایه رو روی سطح آب میپاشیم باقاشق چوبی سعی کنید هم بزنید چون خمیرمایه خیلی حساسه خیلی کم هم بزنید بادرب بسته بزارین حدود ۱۰دقیقه استراحت کنه و فعال بشه. آرد سفید رو توی ظرفی مناسب همراه بانمک وخمیرمایه فعال شده مخلوط میکنیم بعد سیب زمینی رنده شده و ۱ لیوان ماست روهمراه باروغن اضافه میکنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم. عزیزان توصیه میکنم ۱پیمانه از آرد رو بردارین بزارین کنار اگر خمیرچسبناک بود یواش یواش به خمیرآرد باقیمانده رو اضافه کنید تا خمیرسفت نشه. خمیرخیلی لطیفیه وقتی چسبندگیه خمیرکم شد توی ظرفی مناسب کنی باروغن چرب میکنیم و خمیررو توش قرارمیدیم دربش رو حتما بزارین وکیپ کنید. توی یک حوله یا یک پارچه بزارین توی فرگازخاموش یا کابینت حدود ۱تا۱ساعت نیم برای استراحتش کافیه حالا روی کانتریاتخته کارتون آرد پاشی کنید. اگردوست دارین پیراشکیه کنجدی داشته باشین می تونید روی تخته کهر کمی کنجد بپاشین خمیررو به ۳چانه تقسیم کنیدچونه رو روی سطح آرد پاشی قرار بدین پهنش کنید به قطر نیم سانت کمترهم باشه چه بهتربااستفاده از کاترگرد یایک کاسه لبه دار روی خمیر رو برش بزنید. روی قسمتی از خمیر مواد گوشتی یاسبزیجات بامقداری کم پنیر پیتزا مطابقه تصاویری که گذاشتم قرار بدین لبه ها رو فیکس کنید وشکل بدین ودرون روغن فراوان سرخ کنید. خیلی بافت نونش لطیف وپوکه سالیانه ساله دارم بااین روش درست می کنم خیلی از رسپیش راضیم 😋🤗 نکته من برای مواد توی پیراشکی نیم کیلو اسفناج وقارچ نگینی رو گذاشتم باحرارت خیلی ملایم بخار پز بشن بعد کمی روغن وپیاز داغ وکمی زردچوبه وادویه ونمک معطربهش اضافه کردم وقتی کاملا جا افتادوسرد شدباکمی پنیر پیتزا وسط خمیر قرار دادم بی نهایت خوشمزه شد😊😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh