(ایده یلدا) از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم . قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد . من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه . قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .‌از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین . برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم . توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن . 3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال . دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم . و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم. رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛