🍨خرما ها رو پوست بکنید و هسته شون رو بگیرید و با پشت چنگال له کنید. یک لیوان شیر رو به خرما های پوره شده اضافه کنید. 1 قاشق چوب دارچین رو هم به شیر و خرما اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه. حالا مایع رو به مقدار کافی توی قالب بستنی بریزید و بذارید فریزر تا یخ بزنه. بعد از 6 ساعت بستنی سالم و خوشمزه شما حاضره. بعد از اینکه از قالب خارج کردید، میتونید سر بستنی رو بزنید توی دارچین تا دارچینی تر بشه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛