🧁حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. یک ظرف ۲۲ سانتی‌متری پخت کیک با عمق ۷٫۵ سانتی‌متر را چرب کنید. در یک کاسه آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از نوک انگشتان، کرۀ خود را داخل ترکیب آرد خود بکنید. در وسط این ترکیب یک گودال ایجاد کنید. شیر را در آن بریزید. سپس به آرامی ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست آورید. خمیر خود را به صورت شیرینی‌های دایره‌ای ۴٫۵ سانتی در آورید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛