🥚باقلاپوست کنده 300 گرم _تخم مرغ3 الی4 عدد _پیاز1 عدد آرد 1 قاشق _نمک و فلفل یا زنجبیل _شویدخرد شده 3الی4قاشق _ روغن حیوانی1قاشق 🍚باقلا را پخته و بعد از سرد شدن با شوید و تخم مرغ و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل یا زنجبیل مخلوط کرده و روغن حیوانی بعد از اینکه در ماهیتابه گرم شده مایه را در آن بریزید و درب ماهیتابه را گذاشته یک طرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید . در صورت استفاده از باقلای خام در سرخ کردن عجله نکنید و حرارت را کم و درب ظرف را بگذارید تا ضمن سرخ شدن باقلا کاملا بپزد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛