🥕مواد اولیه: هویج 500 گرم- روغن مایع به میزان لازم- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری- نمک و فلفل به دلخواه- شکر 2 قاشق غذاخوری- آب غوره نیم لیوان - برنج 600 گرم- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری- خلال پسته به دلخواه 🥣طرز تهیه: هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛