یه دسر مازندرانی هست که طعمی تقریبا شبیه دنت زعفرانی داره و اغلب برای افطار درست می کنند. برای دسر هم عالیه.شیر دو لیوان شیر دو ق غ نشاسته شکر 3 ق غ (بنا به ذائقتون تغییر بدین) کره یک ق غ گلاب و زعفران ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت بزارید مدام هم بزنید گوله نشه وقتی گرم شد زعفران و کره و گلاب را اضافه کنید وقتی کمی غلیظ شد خاموش کنید. چون سرد بشه خودش سفت میشه.اگر بخواهید قالبی در بیارید یک ق غ به نشاسته اضافه کنید و بیشتر روی حرارت بمونه وبعد توی قالب بریزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛