🍯مواد لازم : کنجد یک‌ونیم پیمانه- شکر یک پیمانه- عسل سه قاشق غذاخوری- روغن دو قاشق غذاخوری- زعفران حل‌شده یک قاشق 🥣طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلایی‌رنگ شود. زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد. یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید به‌قدری داغ باشد که سوهان به‌سرعتت ببندد و ترد شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛