🍨پودر بادام ۳۰۰ گرم - شکر ۱/۵ پیمانه - آب ۳/۴ پیمانه - پودر زعفران ۲ گرم - پودر قند ۳۰ گرم - پودر پسته مقداری 🥣شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛