#مربا_به 🍧 😋
🔸یک کیلو به رو بشورید،هم با پوست میتونید بپزید هم بدون پوست،به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید،بعد با یک کیلو شکر و چند لیوان آب در حدی که روی به رو بگیره میریزیم توی قابلمه و وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و دمکنی میزاریم تا چندین ساعت بپزه و قوام بیاد،میتونید گلاب یا آبلیمو اضافه کنید ولی من نمیزنم چون خودش عطر خوبی داره .اواخر پخت نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو بزنید.،بعد از پخت بزارید تو همون قابلمه خنک بشه تا روز بعد و بریزید تو شیشه،حتما باید درش بسته باشه تا رنگ بگیره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯