#پخت_قلم_گاو
✍مواد لازم
یک عدد قلم گاو ، اب ، پیاز ، زردچوبه ، فلفل ، کمی هویج
✍مراحل پخت داخل کلیپ مشخصه عزیزان؛ من از اب قلم داخل آش ها و سوپ ها و بعضی خورشت ها استفاده میکنم و عالی و فوق العاده میشن؛
میتونید بجای برش های مربعی اب قلم هارو داخل لیوان یکبار مصرف بریزیدو بذارید یخچال تا خودشو بگیره بعد اونهارو حلقه ای برش بدینو بریزید داخل کیسه فریزر و بعد منتقل کنید داخل فریزرتون تا به وقت استفاده یک برشش رو بندازید داخل غذاتون؛
طبخ این قلم 24 ساعته و باید کاملا له له بشه و تمام مواد غضروفیش نرم و لطیف از استخوان بیرون بیادو در اب حل بشه باقیمانده چیزی نیست جز استخوان و کمی پوست و غضروف های سرسخت که اب نمیشن.
روغنش رو جدا میکنم که کیسه فریزر رو بدنما نکنه داخل فریزر و شکل ماسیده طوری بگیره؛ روغنش رو نگه میدارم و داخل آش میریزم؛ اینطوری از نظر من بهتره.
این آب قلم خیلی خیلییی مقویه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... متوجه شدید؟ عصاره استخوان (آب قلم) در واقع برای همهی بخشهای بدنتان مفید است، از روده گرفته تا مغز، از ماهیچه ها گرفته تا رباطها ؛ مو ؛پوست و ناخن ها!
همچنین کالری نسبتا کمی دارد اما سرشار از مواد معدنی و سایر ترکیبات شیمیایی است که ممکن است بسیاری به فقر آنها دچار باشند.
بدون شک عصاره استخوان (آب قلم) میتواند هر روز مواد مغذی بسیاری به رژیمتان بیفزاید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh