☺ اول به ها رو همراه با پوست رنده درشت میکنیم. روی پارچه یا آبکش می ریزیم تا کاملا خشک بشه. روی بخاری یا شوفاژ یا آفتاب........ بعد داخل تابه یا قابلمه گود با حرارت کم مدام تفت میدیم تا رنگش کم کم قهوه ای تیره بشه مواظب باشید نسوزند. بعد خاموش کنید و با چوب دارچین. هل. برگهای گل محمدی و بهارنارنج خشک مخلوط کنید. داخل شیشه بریزید و مثل چایی دم کنید. رنگش خیلی خوشرنگ میشه مثل عکس که می بینید. و بسیارخوش عطر و یه کوچولو طعم ترش مزه به هم داره عالی میشه حتما درستش کنید. . اگر رنگش براتون مهم نیست . بدون تفت دادن داخل شیشه بریزید و دم کنید که در این صورت رنگش زرد میشه. . میتونید سیب و گلابی هم باهمین روش خشک کنید و با به مخلوط کنید. ماکه چای رو حذف کردیم و همش به_چای درست میکنیم. حتی نیاز به شیرین کننده هم نداره. ریختن گل محمدی و دارچین و هل و بهارنارنج کاملا اختیاری هست☺ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯