پخت “حلقه نان پرشده با مرغ” ⚡️مواد لازم برای حلقه نان پرشده با مرغ 〽️پنیر خامه ای:225 گرم 〽️کرفس خرد شده :یک ساقه 〽️مرغ سوخاری :سس مخصوص 〽️سینه مرغ پخته شده :2 تا 3 عدد 〽️خمیر کروسان آماده :دو بسته 🔆طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ ابتدا مرغ، کرفس، پنیر خامه ای و سس را با هم خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.خمیر را پهن کرده و آن را به شکل مثلث های یک اندازه برش زده و از قسمت راس آن ها را طوری بچینید که یک دایره وسط راس ها ایجاد شود. روی قاعده هر خمیر مقداری از مواد را بریزید آن ها را رول کنید طوری که خمیر ها بعد از رول شدن کمی بهم بچسبند.همه رول ها را به همین شکل آماده کرده و برای 20 دقیقه در فری که با دمای 360 درجه فارنهایت گرم شده بپزید.بعد از اینکه سطح خمیرها طلایی شدآن را از فر خارج نموده و بعد از خنک شدن سرو نمایید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯