#پاستا_سوخاری
1.پاستا لوله ای کوتاه به مقدار لازم
2.یه تیکه سینهمرغ
3.سیب زمینی 2عدد
4.نمکو فلفل
5.سس مایونز به مقدار دلخواه
6.پنیرپیتزا
7.ارد سفید
8.تخم مرغ یه دونه
9.آرد سوخاری
10.شیر1/4لیوان
اول از همه سینه مرغ رو میزاریم پخته شه (من موقع پختش یه پیازکوچیکبا ادویه بهش زدم که طعم دار شه.). سیب زمینی هارو میزاریم بپزه..وقتی پخت له میکنیم مرغم پختش ریزش میکنیم و سیب زمینی و مرغ ریز شده رو مخلوط میکنیم بهش ادویه میزنیم میزاریم داخل یخچال خنک شه...پاستا لوله ای رو 8 دقیقه داخل آب جوش روی شعله ملایم میزاریم و بعد آبکشش میکنیم
مخلوط سیب زمینی و مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم داخلش به اندازه دلخواه سس مایونز و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم (که من از مشما فریزر استفاده کردم یه گوشش رو پر کردم و نکشو با قیچی بریدم و داخل لوله های پاستا رو پر کردم) کل مقدار پاستا های ابکش شده رو با همین روش پر میکنیم و اول به آرد سفیدآغشته کنیم و بعد داخل مخلوط تخم مرغی میزنیم یه دونه تخم مرغ با 1/4لیوان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنیم اینم مخلوط تخم مرغیمون
و در آخر داخل آرد سوخاری میغلتونیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯