دسر_کرمچیز_پرتقالی پنیر ماسکارپونه صد و پنجاه گرم خامه فرم گرفته دویست و پنجاه گرم پودر ژله پرتقالی یک بسته پرتقال یک عدد آب جوش یک لیوان پودر ژله رو در آب جوش حل کنید پرتقال را پوست کنده و پالپ اونو جدا و خورد می کنیم و کنار می گذاریم پنیر ماسکارپونه رو با هم زن میزنیم سپس خامه فرم گرفته رو اضافه کرده و ژله خنک شده را اضافه و با هم زن مخلوط می کنیم،و در آخر تکه های پرتقال رو اضافه و مخلوط کرده و در قالب ریخته و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدیم تا ببنده پ.ن.به جای پرتقال از هر میوه ای که دوست داشتید می تونید استفاده کنید و متناسب با اون پودر ژله رو تغییر بدید. پ.ن2.اگه خامه فرم گرفته نداشتید خامه صبحانه جایگزین کنید و بسته به ذائقه تون دو سه قاشق شکر اضافه کنید پ.ن3.به جای پنیر ماسکارپونه هم می تونید پنیر لبنه استفاده کنید که کم چرب تره. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯