مواد لازم 6 برش سینه مرغ 100 گرم ژامبون 100 گرم پنیر موزارلا ورقه ای برای نان: 1عدد تخم مرغ آرد آرد سوخاری روغن آفتابگردان برای سرخ کردن سینه مرغ را برشهای نازک بزنید. یک تکه مرغ را روی تخته پهن کرده و با یک برش ژامبون و یک ورق پنیر پر کنید. برش را به صورت رول بر روی خود بپیچید و آن را با یک یا چند خلال دندان محکم کنید. تمام برش های موجود مرغ را به این روش رول کنید. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید ، آرد را در ظرف دیگری و آرد سوخاری را در ظرف دیگر قرار دهید. رول ها را ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری رد کرده و از هر طرف به خوبی چسبیده شوید. در یک تابه عمیق ، روغن را خوب گرم کنید و رول ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. روی حوله کاغذی بگذارید و خلال دندان ها را بردارید. برای پخت در فر : رول ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید ، رویشان چند قطره روغن زیتون ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯