فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مواد لازم 200 میلی لیتر شیر گرم ؛ ½ قاشق چای خوری نمک ؛ 1 قاشق چای خوری شکر 10 گرم مخمر آبجو تازه 30 میلی لیتر روغن دانه ؛ 400 گرم آرد 00 ؛ 500 گرم سیب زمینی ، پوست ، خرد و آب پز شده. 30 میلی لیتر شیر ؛ 90 گرم پنیر ، رنده شده ؛ نمک و فلفل. طرز تهیه شیر را با روغن دانه ، شکر ، مخمر خشک ترکیب کرده و مخلوط کنید. آرد ، نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید 1 ساعت بلند شود. سیب زمینی های آب پز شده را با نمک ، فلفل و شیر له کنید. پنیر رنده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. خمیر را با دست پهن کرده و پر از سیب زمینی را در مرکز آن بریزید. خمیر را در فوكاكیا ببندید ، آن را بچرخانید و با دستان آن را خوب له كنید تا به صورت دیسک در آید. بگذارید 20 دقیقه دیگر بلند شود. همانطور که در فیلم نشان داده شده ، دیسک را با لیوان تزئین کنید. زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیر مالیده و دانه های کنجد را بپاشید. در دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯