#ماهی_شکم_گرفته_مازندرانی
ماهی سفید ، 1عدد
پیاز 1عدد
سير 1حبه
گردو خردشده 4 قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود ( گشنیز ، شوید ، جعفری و کمی شنبلیله ) 2 ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم 1 قاشق آلوچه نمک ، فلفل ، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید ( یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید . مواد داخل شکم ماهی پیاز ، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید .
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند . کف ظرف فر رو چرب کنید 2 عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین . ماهی را از داخل مواد خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده شده پرکنید . حالا شکم ماهی را با با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید . یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها ، داخل ظرف قرار دهید ، به صورتی که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد . یک استکان آب کف ظرف بریزید . می توانید مواد ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید . روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه قرار دهید . بعد از 45 دقیقه که از پخت ماهی گذشت ، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود . و 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯