#ته_چین_کشمش_لپه_سمنان
مواد لازم
لپه 200 گرم
کشمش 1.5 فنجان
گوشت مرغ 1200 گرم
زعفران 0.25 فنجان
روغن 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
برنج 5 فنجان
پیاز 1 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشدته چین کشمش
طرز تهیه
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کمی سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯