مواد لازم لپه 200 گرم کشمش 1.5 فنجان گوشت مرغ 1200 گرم زعفران 0.25 فنجان روغن 0.5 فنجان ماست ساده پر چرب 1 فنجان زرده تخم مرغ 3 عدد برنج 5 فنجان پیاز 1 عدد زردچوبه قدری فلفل قدری نمک قدری زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشدته چین کشمش طرز تهیه ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کمی سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯