مواد لازم گوشت چرخ کرده200گرم کدو سبز4عدد جعفری خرد شده3قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پیاز2عدد گوجه فرنگی2عدد نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه و کدوها را شسته و آنها را برش میزنیم به همراه پوستشون (سعی کنید نه خیلی نازک بشه و نه خیلی ضخیم) کف یک قابلمه را چرب کنید و کدوهای که به انها نمک زده شده را درون ان بچینید و صبر کنید تا طلایی و نرم شوند ،کدوها را برگردانید تا طرف دوم آنها نیز طلایی شود پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید و بعد با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید ، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید مواد رو خوب مخلوط کنید تا ماده ای چسبناک تهیه شود گوشتها را قلقلی کنید و ماهیتابه را چرب کنید و گوشتها را در آن بچینید و در ماهیتابه را ببندید و تا طلای شدن انها صبر کنید و زمانی که همه قسمتهای آن سرخ شد گوشتها را از ماهیتابه خارج کنید در این مرحله میخواهیم سس کدو رو ماده کنیم: یکی دیگر از پیازها را خرد کرد و در ماهیتابه سرخ میکنیم سپس به آن رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم و 1.2 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم فرصت میدیم تا سس خوب جا بیفته مرحله پنج تهیه رول کدو گوشتی: در این مرحله میخوایم کدوها را رول کنیم برای اینکار وسط هر کدام از کدوها یک گوشت قلقلی قرار میدهیم و دو طرف کدو را با خلال دندان بهم وصل میکنیم بعد از آماده شدن رول ها انها را درون سس قرار میدیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم بپزه بعد از اینکه رول ها رنگ و بوی سس رو به خودشون گرفتن غذا آماده نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯