آرد 3 پیمانه خمیر مایه 3قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد شیر یک پیمانه روغن مایع 6 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر مایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزونه) و یک قاشق چایخوری شکر رو توی ظرف شیشه ای بریزید و مخلوط کنید و سر ظرف رو بزارید و بمدت 10 دقیقه تا یک ربع کنار بزارید تا خمیر مایه فعل و انفعالات خودشو انجام بده و بعمل بیاد تخم مرغ و روغن و نمک رو توی ظرف دیگه با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن، خمیر مایه رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر حدود ده دقیقه تا یک ربع خوب ورز بدید و محکم روی سطح کار بکوبید، دوباره خمیر رو باز کنید و ورز بدید و مکرر بکوبید تا خمیر لطیفی بدست بیاد داخل کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه بزارید و سر ظرف رو بپوشونید و یک ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه من فر رو روی دمای 200 درجه بمدت 10 دقیقه روشن کردم و بعد خاموش کردم و ظرف خمیر رو توی فر خاموش گذاشتم تا استراحت کنه بعد از آماده شدن خمیر پف خمیر رو با فشار دست و کمی ورز دادن بگیرید بعد ظرف پیتزا رو کمی چرب کنید و خمیر رو توی ظرف پیتزا یا هر ظرف دیگه ای که خواستید باز کنید کمی سس کچاپ روی خمیر بمالید و آویشن بزنید و مواد پیتزا رو روی خمیر بریزید ، بعد بمدت 6 تا 7 دقیقه توی فر که حدود یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بزارید بعد ظرف رو در بیارید و پنیر پیتزا بریزید و حدود نیم ساعت در فر بزارید پیتزای شما آماده ست این خمیر بافت خیلی عالی داری و خیلی سبک هست با ماندگاری خیلی خوب ، حدود یک هفته در یخچال و حدود یکماه در فریزر قابل نگهداری هست ، از این خمیر میشه برای انواع پیراشکیها ، نان صبحانه، نان شکم پر استفاده کرد نکته: قبل از اینکه توی فر بزارید روی پنیر پیتزا رو کمی آب اسپری کنید تا بعد از پخت پنیر کش بیاد یه کاسه آب توی فر بزارید تا خمیرتون خشک نشه موقع ورز دادن خمیر زیاد آرد به خمیر نزنید چون خمیرتون کیفیتشو از دست میده و نان نرمی نخواهید داشت لطفا نکات رو خوب رعایت کنید تا پیتزای عالی داشته باشین نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯