هدایت شده از ارشیو غذا سه سوته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : 600 گرم سیب زمینی پخته شده معادل 3 عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ درشت نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار دلخواه نشاسته ذرت 20 گرم حدود یک و نیم قاشق غ خ یک سوم لیوان شیر ولرم معادل 70گرم طرز تهیه : سیب زمینی های اب پز که کاملا داغه را با گوشتکوب یا چنگال حسابی بکوبید تا کاملا نرم شوند ادویه ها و تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید و حسابی ورز دهید باید مایه خیلی خیلی نرم باشه و اصلا گلوله گلوله نباشه میتونید داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید یا از الک رد کنید‌ اگر مایه ،سفت بود کمی تخم مرغ همزده اضافه کنید ‌‌و اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید. داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نیم سانت برش بزنید‌.نباید قطر برش زیادی پهن باشه چون ترد نمیشن. داخل روغن داااااغ نواری بزنید و سرخ کنید روی دستمال بگذارید تا کاملا روغن آنها کشیده و خنک شوند روی هم نگذارید چون نرم میشوند با سس دلخواه سرو کنید نوش جان 💖 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔