کیک خیس پرتقالی فندقی
لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شکر
1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال(میشه حذف کرد)
برای سس:
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯