فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس پرتقالی فندقی لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال(میشه حذف کرد) برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯