‍ ‍ مواد اولیه زعفران به میزان لازم آرد 2 قاشق غذا خوری برگه زردالو یک یک پیمانه کوچک آرد نخودچی به میزان لازم سبزی های معطر ( گشنیز - جعفری -ترخون ) 3 قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم گردوی خرد شده و کشمش به قدر کافی آویشن خشک شده 2 الی 3 قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد لپه 3 پیمانه گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم آب 3 لیوان آبلیمو نصف استکان شکر 4 قاشق غذا خوری طرزتهیه لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید. آرد را با کمی روغن سرخ کرده و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب کوفته نرم و لطیف شود بعد به آن سبزی خرد شده و برگه زردالو ، آبلیمو ، زعفران ، پیاز داغ و کوفته های سرخ شده را اضافه کنید . به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته تا سس آن قوام لازم را به دست آورد و کوفته دم بیفتد سپس در دیس کشیده وتزیین نمایید. البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯