کیک شیر✅ اول یه کیک ساده درست کنید (هر کیکی که بلدین)فقط قالبتونو جوری انتخاب کنید که نیازی به تعویض نباشه یا که از قالب کمربندی استفاده کنید. بعد این که کیکتون پخت و از فر در آوردین بعد چند دقیقه که از داغی افتاد 1 یا یک و نیم لیوان شیر سرد روش بریزید.(کیک رو با یه سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید تا شیر رو کامل جذب کنه😅) برای روی کیک 4ق غ نشاسته ذرت 5الی 6 ق غ شکر(بسته به ذائقه) 5 ق غ خامه صبحانه و 2 لیوان شیر رو مخلوط میکنید و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید وقتی احساس کردید داره سفت میشه شعله رو خاموش کنید و 1/2 ق چ وانیل بریزیو و هم بزنید و بلافاصله همون طور که داغه بریزید روی کیک و صافش کنید (یه تکون بدین کیک رو کافیه) چون خیلی زود خودشو میگیره. روش رو تزیین کنید و بزارید داخل یخچال 4ساعت بمونه بعد برش بزنید و نووووش جان 😉😇😇😇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯