موهیتو لیمو موهیتو یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که اخیرا نام آن در منوی کافی شاپ‌های ایرانی به چشم می‌خورد و می‌توان از آن به عنوان یکی از انواع نوشیدنی خنک تابستانی نام برد. مواد لازملیمو ترش2 عددآب 2 پیمانهشکر2/3 پیمانهبرگ نعنا14 عددپودر شکر2 قاشق چایخوریآب گازدار1 لیوان دستور تهیه لیمو‌ها را قاچ زده و هسته آن‌ها را خارج کنید. لیمو‌ها را با پوست در مخلوط کن یا غذاساز ریخته، سپس آب و شکر را به آن اضافه کنید. مخلوط لیمو، آب و شکر را تا حدی میکس کنید که لیمو‌ها خرد شده و عطر آن‌ها خارج شود، ولی نیازی به پوره شدن لیمو نیست. مخلوط را از صافی عبور داده و در پارچ بریزید، سپس 2 پیمانه دیگر آب به آن اضافه کنید و یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. برگ‌های نعنا را با پشت قاشق کمی له کنید تا عطر آن آزاد شود. سپس برگ‌های نعنا را در لیوان سرو بریزید، روی نعنا را با تکه‌های کوچک یخ بپوشانید و شربت سرد شده را روی آن بریزید. با قرار دادن برش‌های نازک لیمو روی لبه لیوان، موهیتو را تزیین کنید. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯