46.64M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم برای چهارنفر سیب زمینی آب پز شده دو عدد متوسط پنیر پیتزا یک لیوان کالباس رنده شده نصف لیوان (قابل حذف) آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر نصف ق چ از هر کدام نمک یک‌و نیم ق چ مواد لازم برای سوخاری کردن آرد سفید یا گندم آرد سوخاری تخم مرغ اول سیب زمینی با پوست آب پز میکنیم باید کاملا سیب زمینی خنک بشه و سرد بشه بعد میکوبیم با گوشکوب. بعد سیب زمینی رو با کالباس و ادویه ها و نمک و پنیر مخلوط میکنیم با دست خوب ورز بدین مواد به خورد همدیگه بره حالا مواد سوخاری کردن رو کنار دست میزارین.. حالا از مواد ناگت برمیداریم تو دست گرد میکنیم اول داخل آرد میزنیم بعد داخل تخم مرغ بزنید بعد داخل پودر سوخاری میزنیم بعد داخل تابه روغن بریزید و بزارید با شعله ملایم خوب داغ بشه ناگت ها رو داخلش بندازین با شعله متوسط خوب سرخ بشه بعد از روغن خارج کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯