9.19M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است. ‌ مواد لازم گوجه فرنگی : ۸ عدد آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری آویشن : ۱ قاشق غذاخوری پیاز : ۲ عدد سیر : ۴ حبه جعفری تازه : ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه : ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری ‌ طرز تهیه ۱- روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد). ‌ ۲- پس از این مدت زمان سس، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید. ‌ نکته ۱- پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید. نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯