مواد لازم 5 تکه گوشت راسته گوساله 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 عددپیاز 1 حبه سیر 2-2.5 لیوان آبگوشت نمک ، فلفل 1 قاشق چایخوری نشاسته ، یک چهارم لیوان آب یک چهارم لیوان خامه جعفری کمی طرزتهیه: گوشت را در یک ماهیتابه گرم با روغن سرخ کنید و نمک و فلفل بپاشید.بعد از ماهیتابه بردارید به روغن گوشت دوباره کره ، رب گوجه فرنگی ، پیاز و سیر خرد شده را در همان قابلمه اضافه کرده و سرخ کنید. آبگوشت را اضافه کرده و بگذارید تا جوش بیاید. آبگوشت را با توجه به ضخامت گوشت اضافه کنید. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید گوشت را در سس قرار دهید و با چرخاندن گوشت و کنترل آب ، گوشت را حدود دو ساعت در آن بپزید. وقتی آب کم شد وهنز گوشت نپخته ، آب گرم اضافه کنید. وقتی گوشت نرم شد ، دوباره آن را از قابلمه جدا کنید. در این مرحله پیاز و سیر را برداشته ام و مخلوط آب نشاسته را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کمی خامه اضافه کرده و مخلوط کرده و گوشت را دوباره داخل سس قرار می دهیم. 10-15 دقیقه دیگر بپزید ، سپس با جعفری ریز خرد شده بپوشانید و داغ سرو کنید. از غذای خود لذت ببرید نوش جان 💖 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯