رولت پنکیک اختراعی برای تهیه ی این رولت از تابه ی رژیمی دوطرفه استفاده کردم. پودر آماده پنکیک 125 گرم تخم مرغ 1 عدد روغن 1 ق غ آب یا شیر 75 گرم( با ترازو وزن کنید) کرمفیل شیر و مربای شاتوت به میزان لازم همه ی مواد رو با قاشق مخلوط کنین تابه را با حرارت ملایم بگذارید تا خوب داغ شود. از طرفی که شیار ندارد استفاده کنید. وقتی خوب گرم شد بدون اینکه چربش کنید مواد را سریع بریزید اگر جنس تابه مناسب باشد اصلا نمی چسبد. و در همه جای تابه به سرعت بصورت یکنواخت پخش کنید. حرارت ملایم باشد حدود 3 تا 4 دقیقه درب تابه را ببندید وقتی رویه ی پنکیک حباب زد و به دست نمی چسبید و زیر آن به رنگ عکس رسید از روی حرارت برداشته و درب تابه را ببندید( این رولت خیلی سریع خشک می‌شود بیش از اندازه روی حرارت نباشد وگرنه خشک خواهد شد) تا از داغی بیفتد سپس در حالت گرم به روی کاغذ روغنی منقل کنید. بخش تغییر رنگ داده رولت باید به کاغذ چسبیده باشد اطراف کار اگر خشک و شکننده شده با چاقو برش دهید و گرم با کاغذ روغنی رول کنید و دو طرف آن را ببندید که خشک نشود سپس در دمای محیط که خنک شد باز کرده و هر فیلینگی که دوست دارید استفاده کنید من از یک لایه کرمفیل شیری و یک لایه ی نازک مربای شاتوت استفاده کردم و مجدد بدون کاغذ رول کرده و در کاغذ یا سلفون بپیچید و بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند سپس ن را برش دهید 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯