9.33M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خوب طرز تهیه و نگهداری سیر رنده شده: سیر پوست کنده(برای بار اول زیاد درست نکنید فقط امتحانی اگه خوشتون اومد دوباره درست کنید) سه تا چهار عدد فندق برای خوش طعم و عطر شدن روغن سرخ کردنی ، سیرها را شسته و کاملا خشک کرده و رنده کنید فقط نباید پوره باشه رنده درشت بشه.فندق هارو هم در مخلوط کن ریخته سپس به سیرها اضافه کنید.درون بطری شیشه ای تمیز و کاملا خشک بریزید و روغن سرخ کردنی اضافه کنید هم بزنید و دربش رو محکم ببندین و در یخچال نگهداری کنید سه روز بعد باز کنید و استفاده کنید تا یکماهذدرون یخچال قابل مصرفه. همین جوری می تونید فریز هم کنید نوش جان 💖 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯