سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 300 گرم پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم پیازچه خرد کرده 8 ساقه جعفری ریز خرد کرده 25 گرم سویا 60 گرم تخم مرغ همزده 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری پودر سوخاری 100 گرم روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آن‌گا ه تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود. حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯