9.32M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
موادلازم باگت 6 تخم مرغ 80 میلی لیتر خامه پخت و پز 100 گرم پنکتادا 110 گرم پنیر گرویر پیازچه تازه نمک و فلفل سیاه آماده سازی پیازچه و بیکن را به قطعات کوچک برش داده و پنیر را رنده کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. خامه پخت و پز ، پیازچه ، بیکن و پنیر را اضافه کنید. باگت را خالی کرده و آن را با مخلوط تخم مرغ پر کنید. نان پر شده را در دمای 175 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید نوش جان 💖 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯