لایه اول : ژله انگور ساده لایه دوم : ژله انگور رو با یک لیوان و نیم آبجوش بن ماری کردم وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده بهش اضافه کردم و با هم زدن دستی خوب هم زدم تا کاملا مخلوط بشن بعد آروم روی لایه قبلی ریختم . لایه سوم شیر عسلی : یک لیوان آب سرد رو در ظرف مناسبی ریخته ۳ ق غ پودر ژلاتین رو روی اون بپاشید و بزارید تا پودر ژلاتین مرطوب بشه و بعد بن ماری کنید تا ذراتش حل بشه . در آخر یک چهارم ق چ وانیل رو به ژلاتین اضافه کنید. یک و نیم لیوان شیر گرم کم کم به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید و بعد محلول ژلاتین رو با شیر عسلی مخلوط کنید بعد یک بسته خامه صبحانه رو اضافه و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن کمی که خنک شد مایع رو آروم روی لایه قبلی میریزیم و میزاریم که ببنده . من برای تزئین روش خامه فرم دادم رنگ خوراکی قرمز و آبی رو مخلوط زدم که رنگ بنفش پیدا کنه و زیاد هم نزدم تا طیف رنگی داشته باشه و به کمک قیف و ماسوره خامه زدم و روش انگور گزاشتم نوش جان 💖 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯