#قلیه_ماهی_و_للک (گمنه)
للک lalak از بلغور ریز گندم
ضمنا للک رو قبل از استفاده الک کنید تا آردش خارج بشه. .
طرز تهیه للک یا گمنه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب (یا آب مرغ) حدود 2 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
للک یا گمنه (بلغور ریز گندم) 2 پیمانه .
اول للک رو بو(تفت) میدیم، به این صورت که اون رو توی ظرفی میریزیم بدون روغن روی شعله ملایم و هم میزنیم تا رنگش تغییر کنه. مواظب باشین نسوزه.
پیاز رو ریز خرد کرده توی روغن تفت میدیم ، زردچوبه میزنیم، روی پیاز کم کم آب و نمک میریزیم و للک رو هم زمان اضافه میکنیم ، و مرتب هم میزنیم، آب فقط بقدر مخلوط کردن للک باشه. بعد روش روغن میدیم و دمش میکنیم ، خیلی زود حاضره ، حدود یه ربع بیست دقیقه
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯