#فیله_مرغ_سوخاری و سیب_زمینی_تنوری
فیله های مرغ رو یکی دو ساعت قبل با پیاز خورد شده، نمک و فلفل سیاه و آبلیمو تازه مزه دار کنید سپس مثل فیلم هر فیله رو بین دو نایلس قرار بدید و بکوبید و بعد در آرد معمولی و تخم مرغ و پودر پانکو بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه.پودر پانکو ایرانی و خارجی در اغلب سوپرمارکت ها و مرغ فروشی ها در سه نوع ،ساده،چیلی و پاپریکا پیدا میشه من پاپریکا رو ترجیحمیدم.
سیب زمینی های کوچیک رو با برس یا سیم ظرفشویی تمیز، خوب بشورید و بعد از یک سیخ چوبی عبور بدید و مثل فیلم برش بزنید و در صورت تمایل تو یه کاسه آب بزنید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه، سپس به نمک و فلفل سیاه پودر پاپریکا و روغن زیتون آغشته کنید و کف سینی فویل بکشید و سیب زمینی ها رو بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت دویست درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه قرار بدید. سعی کنید سیب زمینی های ریز رو انتخاب کنید مدت زمان پخت هم بسته به سایز سیب زمینی ها و حرارت فر متغیره
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh