#باقالی_پلو ✍ باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روشمن برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی ، همیشه سعی میکنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده ، به آب درحال جوش اضافش میکنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی ، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم. برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ میکنم به همراه زردچوبه ، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین. گوشتهارو اضافه میکنم حدود دو لیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو ، نمک ، فلفل و دارچین اضافه میکنم و تمام. فکر کنم همه چیزو گفتم اگه موردی جا انداختم بعدا اضافه میکنم. برای این ته دیگ هم ، همون قابلمه ای که قراره برنج رو توش دم بذارم، کف قابلمه رو روی نون میذارم دورش رو برش میدم قشنگ اندازه کف قابلمه ام میشه خوب وتمیز. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh