🌸🍃 500 گرم قارچ_1/2 ق چ پودر سیر _ 1/2 ق چ پودر پیاز _ 1.5 فنجان آرد_1 ق س آرد ذرت_ 1.5 فنجان آب _1/2 ق چ نمک_1 ق چ فلفل_1/2 ق چ پودر کاری _ 1/2 ق چ بکینگ‌ پودر 🔴آرد ،آرد ذرت ،نمک ،فلفل ، بکینگ‌پودر و پودر کاری را مخلوط کنید .آب را اضافه و هم بزنید و10 دقیقه کنار بگذارید. پودر سیر و پیاز را اضافه کرده و قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. روغن را داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و حدود 5دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند. قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید. کنار مرغ سوخاری چه شود 😋 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯